Relatietherapie in Houten

Voor relatietherapie in Houten ben je bij psychologiepraktijk Annedi op de juiste plek. Iedereen verlangt naar een fijne relatie, zonder relatieproblemen. Tijd voor elkaar en veel gezellige dingen ondernemen. Vertrouwen in elkaar, waardering voor wie je bent en wat je doet…

Het lijkt eenvoudig, maar de ervaring leert dat een goede relatie vaak hard werken is.

Er kunnen allerlei oorzaken zijn waardoor er problemen ontstaan in je relatie. Vaak gaat dit heel geleidelijk omdat je leven voortdurend verandert, je bent allebei druk met werk, krijgt samen kinderen, maakt een verlies mee van een dierbare of van werk, of een van beiden wordt ontevreden met de manier waarop jullie na verloop van tijd met elkaar omgaan. Wanneer de problemen nog niet heel groot geworden zijn lukt het misschien om er samen uit te komen. Het gesprek met elkaar aan te gaan en samen een plan te maken over hoe jullie de problemen willen of kunnen oplossen.

Wanneer de moeilijkheden al langer spelen of de communicatie met elkaar minder goed verloopt is het goed om in relatietherapie te gaan. Het is belangrijk om hier dan ook samen de keuze voor te maken, je moet het beiden willen! Tijdens de relatietherapie onderzoeken we wat er is misgelopen in jullie relatie en wat jullie eigen aandeel hierin is. Veel mensen vinden het plezierig om op neutraal terrein weer open het gesprek met elkaar hierover aan te kunnen gaan. Je leert hoe je zelf dingen kunt veranderen en ook hoe je de ander bij verandering kunt steunen, met als doel dat jullie je allebei weer gelukkig voelen met elkaar.

Het kan niet genoeg benadrukt worden: fijne relaties maken ons gelukkig. Een goede relatie laat je je goed voelen en is goed voor je gezondheid. Ik help jullie daar graag bij.

relatietherapie-houten
Relatietherapie Houten
Call Now Button