Behandeling van Burn-out en Overspannenheid bij Psychologiepraktijk Annedi

Introductie

Welkom bij Psychologiepraktijk Annedi, jouw toevluchtsoord voor herstel. In deze hectische wereld, waar stress en drukte vaak de boventoon voeren, raken velen verstrikt in de webben van burn-out en overspannenheid. Maar laten we eerst eens samen stilstaan bij wat dit nu eigenlijk betekent.

Wat is burn-out en overspannenheid?

Burn-out en overspannenheid zijn als ongenode gasten die zich nestelen in onze geest en ons lichaam. Ze komen voort uit langdurige stress, zorgen voor een overweldigend gevoel van uitputting en het gevoel de grip op het leven te verliezen. Psychologiepraktijk Annedi begrijpt dat deze ervaringen niet slechts woorden zijn, maar intens beleefde realiteiten.

Behandelingen bij Psychologiepraktijk Annedi:

1. Burn-out behandeling: Cognitieve Gedragstherapie als Kompas

In mijn praktijk omarmen we de kracht van cognitieve gedragstherapie als een pad naar herstel. Samen met jou gaan we op zoek naar de wortels van de klachten, leggen we de puzzelstukjes van gedachten en gedragingen bloot en werken we aan een beter begrip van het ontstaan van jouw burn-out of overspannenheid. Tijdens de therapie staat inzicht centraal. We verkennen samen hoe gedachten patronen vormen en hoe deze van invloed zijn op emoties en gedrag. Dit proces is niet enkel een zoektocht naar problemen, maar vooral een ontdekkingsreis naar oplossingen. Hoe kun je je denkpatronen veranderen en beter omgaan met stress? Hoe kun je veerkracht opbouwen en in deze hectische wereld een gezonde balans creëren?

 2. Overspannenheid therapie: Samen Op Weg naar Welzijn

De focus ligt niet alleen op het begrijpen van de klachten, maar vooral op het ontwikkelen van effectieve coping-mechanismen. Hoe kun je op een gezonde manier omgaan met stress en druk? Hoe stel en bewaak je beter je eigen grenzen? Samen werken we aan praktische tools en strategieën die passen bij jouw unieke behoeften.

In overleg en op maat:

Bij Psychologiepraktijk Annedi begrijpen we dat elk individu uniek is en een eigen reis naar herstel maakt. Daarom gaan we niet alleen uit van protocollen, maar luisteren we naar jouw verhaal, situatie en wensen. In overleg bepalen we de beste aanpak, afgestemd op jouw behoeften.

Annelies de Jong, psycholoog in Houten
Drs. Annelies de Jong - van Lienden (1972)Psycholoog Houten-NIP.
Call Now Button