Psycholoog Houten

Psychologiepraktijk Annedi (Psycholoog Houten) is een kleinschalige praktijk voor kortdurende en oplossingsgerichte hulp. Annelies de Jong is psycholoog, cognitief gedragstherapeut (i.o.) en rouwtherapeut en werkt op basis van cognitieve gedragstherapie in combinatie met andere bewezen effectieve behandelmethoden zoals onder andere Acceptance and Commitment Therapy (ACT), inzicht gevende therapie en systeemtherapie.

Sinds 2012 biedt Psychologiepraktijk Annedi als Psycholoog Houten passende hulp voor veel uiteenlopende klachten zoals depressie, angsten, paniekklachten, relatieproblemenrouw, burn-out en trauma. Voor veel klachten wordt de behandeling vanuit de Cognitieve Gedragstherapie als basis genomen. Hierbij geldt echter dat elk mens en elke klacht uniek is en dus ook een unieke benadering en behandeling verdient. Juist deze individuele, laagdrempelige en betrokken hulp waarderen cliënten in de benadering.

Locatie Psycholoog Houten

De praktijk is nabij het winkelcentrum Het Rond gelegen. Met de auto is de praktijk prima bereikbaar, er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving. Daarnaast is het station Houten op 2 minuten loopafstand, dus zowel de trein als de bus zijn een goede optie om de praktijk te bezoeken.

Psycholoog Houten: Annelies de Jong

Annelies de Jong, psycholoog in Houten
Drs. Annelies de Jong - van Lienden (1972)Psycholoog Houten-NIP.
Call Now Button