Psycholoog Houten

Psychologiepraktijk Annedi (Psycholoog Houten) is een kleinschalige praktijk voor kortdurende en oplossingsgerichte hulp. Annelies de Jong is psycholoog, cognitief gedragstherapeut VGCt®, EMDR therapeut en rouwtherapeut en werkt op basis van cognitieve gedragstherapie in combinatie met andere bewezen effectieve behandelmethoden zoals onder andere Acceptance and Commitment Therapy (ACT), inzicht gevende therapie en systeemtherapie.

Sinds 2012 biedt Psychologiepraktijk Annedi als Psycholoog Houten passende hulp voor veel uiteenlopende klachten zoals depressie, angsten, paniekklachten, relatieproblemenrouw, burn-out en trauma. Voor veel klachten wordt de behandeling vanuit de Cognitieve Gedragstherapie als basis genomen. Hierbij geldt echter dat elk mens en elke klacht uniek is en dus ook een unieke benadering en behandeling verdient. Juist deze individuele, laagdrempelige en betrokken hulp waarderen cliënten in de benadering.

Locatie Psycholoog Houten

De praktijk is in de wijk Oude Dorp te Houten. Met de auto is de praktijk prima bereikbaar, er is ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving.  Voor de deur is er helaas weinig parkeergelegenheid (parkeren bij de appartementen ‘Hart van Houten’ aan de overkant is niet toegestaan). Wel is er voldoende parkeergelegenheid in de omliggende straten, bij de AH (Plein) of De Grund (De Poort 77).  Het station Houten  is  op 5 minuten fietsafstand (ov-fiets mogelijk) / 17 minuten lopen.

Psycholoog Houten: Annelies de Jong

Annelies de Jong, psycholoog in Houten
Drs. Annelies de Jong - van Lienden (1972)Psycholoog Houten-NIP.
Call Now Button