Tarieven psycholoog 2019

  • Het tarief voor een individueel consult van 45-60 minuten is €95,-.
  • Het tarief voor relatietherapie of een consult met meerdere personen van 75 minuten is €150,-.
  • Het tarief voor deelname aan een rouwgroep is €55,- voor de intake en €215,- voor 6 bijeenkomsten van 1,5 uur.
  • Voor het verzorgen van ondersteuning of de begeleiding van rouwgroepen op scholen kan een andere vergoeding gelden. Psychologiepraktijk Annedi maakt graag een offerte op maat.

Na ontvangst van de factuur betaal je rechtstreeks aan Psychologiepraktijk Annedi. De factuur kun je daarna indienen bij de zorgverzekeraar die de eventuele vergoeding aan je terugbetaalt. Afspraken die niet worden nagekomen of korter dan 48 uur van tevoren worden afgezegd of verzet, worden bij je in rekening gebracht.

Vergoeding door zorgverzekeraar:

  • Psychologiepraktijk Annedi is aangesloten bij het NIP en de LVPW. Of de behandeling wordt vergoed is afhankelijk van jouw zorgverzekeraar en het gekozen verzekeringspakket. Je kunt dit het beste vooraf nakijken in de polisvoorwaarden of hier persoonlijk bij je zorgverzekeraar naar informeren.
  • Bij een aantal verzekeraars is het mogelijk om een vergoeding te krijgen via je aanvullende verzekering omdat Psychologiepraktijk Annedi is aangesloten bij het LVPW en ingeschreven staat als registertherapeut BCZ®(401175R).
  • Een overzicht van vergoedingen door zorgverzekeraars voor psychologiepraktijk Annedi kun je vinden op lvpw.nl/voor-clienten/zorgverzekeraars
  • Indien de sessies niet vergoed worden door de verzekeraar en je het volledige bedrag zelf dient te betalen kun je bij Psychologiepraktijk Annedi in aanmerking komen voor een lager inkomensafhankelijk tarief. Vraag vooraf of bij het eerste gesprek naar de voorwaarden. Het uitgangspunt is dat iedereen, ongeacht het inkomen recht heeft op goede psychologische hulp.

Algemene voorwaarden:

Op de dienstverlening vanuit Psychologiepraktijk Annedi zijn de betalingsvoorwaarden van het NIP van toepassing.

Call Now Button