Psychologiepraktijk Annedi is verhuisd per 1 september 2018

 In Algemeen

Per 1 september 2018 is mijn psychologiepraktijk Annedi verhuisd naar de Randhoeve 221, kamer 02.15 te Houten. Na jaren aan de Speenkruidhof in mijn praktijk gewerkt te hebben was het tijd voor een mooie andere plek, zowel privé als ook met mijn praktijk.

Annedi Randhoeve 221

Verhuisbericht : Psychologiepraktijk Annedi Randhoeve 221 te Houten

En ja, wat ik vaak hoor van cliënten dat een verhuizing slopend is, dat heb ik zelf ook zo ervaren. Gelukkig kon ik het deels in mijn vakantie doen. Maar toch kost het veel energie, goed plannen en ook af en toe wat moeite om de chaos die een verhuizing met zich meebrengt een beetje toe laten. Het afscheid nemen van mijn ‘oude’ woonhuis en werklocatie en tegelijk ook weer het veel zin hebben in een nieuwe start en het wennen op de nieuwe plek in een nieuwe omgeving met nieuwe geluiden … Sinds vandaag is mijn psychologiepraktijk Annedi aan de Randhoeve 221 in Houten helemaal klaar! Het is een fijne en mooie ruimte ingericht met mijn eigen vertrouwde meubels. Ik kijk uit naar een mooie voortzetting van mijn werk op de nieuwe locatie.

 

Great things never came from comfort zones.

Route-informatie en mogelijkheden voor contact kun je vinden op mijn contactpagina

De locatie is prima bereikbaar met de auto, achter het gebouw en ook in de omliggende straten is voldoende gratis parkeergelegenheid. Station Houten is op slechts enkele minuten lopen van de locatie.

Deel dit artikel:

Facebooktwitterlinkedinmail
Recent Posts
Call Now Button